Chat with us, powered by LiveChat

Termostatul iT500 oferă control total asupra temperaturii și a apei calde menajere. Reduce consumul de gaz cu 20 % comparativ cu o altă locuință unde nu am instalat iT500. Redă o temperatură constantă în tot apartamentul în funcție de valoarea pe care am programat-o de la distanță  prin intermediul telefonului sau a calculatorului.

Am satisfacția că am ales produsul corect pentru nevoile mele.

Tiberiu DIETRICH

Compania Temad, Brasov

Folosesc Salus IT500 și sunt foarte mulțumit de acest produs deoarece crează confort prin folosirea acestuia și de pe telefonul mobil.

Bogdan Varga

Agnita, jud. Sibiu

Personal, sunt incantat de termostatul iT500. Imi place forma lui si sunt încântat de modul cum se poate programa. S-a incadrat foarte bine cu   finisajele moderne din living.
Ma ajuta mult ca se poate stabili ora la intervalele de timp a fiecărui program.
Accesul de pe mobil cât și de pe laptop, este rapid și meniul ușor de utilizat.
Recomand cu încredere acest produs!

Farcaș Adrian

Zalău, jud. Salaj

Lucrăm cu produsele Salus de 2 ani, timp în care nu ne-au dezamăgit deloc. De  asemenea, am încercat imediat produsele noi apărute în portofoliul Salus,  cum ar fi  sistemul Salus iT600. Un succes garantat din punctul meu de vedere .

Vă  enumăr câteva calități care m-au facut să  aleg Salus iT600: în primul rând prețul foare accesibil pentru ceea ce știe să facă și cum arată, design-ul simplu conform tendințelor actuale  și cerințelor clienților, simplitatea programării sistemului, ceea ce constituie un mare avantaj pentru o companie.

Se pot controla 8 zone, iar termostatele wireless  sunt alimentate cu 230V reprezintă o reducere de costuri atât pentru clienți cât și pentru cei instalatori. Faptul că sistemul poate fi controlat de pe telefon prin Internet, nu poate fi decât un succes garantat și un câștig  pentru clienți și pentru specialiștii în domeniu.

Vă recomand cu încredere și drag, sistemul Salus iT600.

Daniel Ciupilă

Administrator, Sc Ciupirom Instal Srl, Timisoara