Chat with us, powered by LiveChat

Un dispozitiv - multiple posibilități


SALUS Controls a creat o gamă inovatoarede termostate pentru gestionarea tuturor sistemelor de încălzire. Tehnologia revoluționară, designul modern și simplitatea de utilizare sunt puse la dispoziția fiecărui utilizator.Termostatele sunt disponibile în varianta cu fir WQ610 și varianta fără fir WQ610RF.

Alegeți ce tip de sistem aveți:


image
image
Click pe imaginea de mai sus pentru a afla cum funcționează termostatele Quantum cu sistemele de încălzire centralizată sau cu radiatoare.
Termostatele Quantum sunt disponibile în două versiuni:pentru încălzirea centralizată sau cu radiatoare. Termostatul WQ610 se conectează prin fir WQ610RF este alimentat cu acumulator care poate fi reîncărcat prin cablu de tip USB.Prima reîncărcare a bateriei durează până la doi ani. Ambele versiuni au un design inovativ, cu un ecran mare și lizibil, fiind ușor de instalat și utilizat.
image
image
Click pe imaginea de mai sus pentru a afla cum funcționează termostatele Quantum în sistemele de încălzire prin pardoseală.
Termostatele Quantum sunt disponibile pentru sistemele de încălzire prin pardoseală în versiunea cu fir sau fără fir, ambele fiind compatibile cu sistemul SALUS Smart Home. Termostatul SQ610 se conectează prin fir iar SQ610RF este alimentat cu un acumulator care poate fi reîncărcat prin cablu de tip USB.O singură încărcare a bateriei durează până la doi ani. Ambele versiuni au un design ultra subțire, având un ecran mare și lizibil, fiind ușor de instalat și utilizat.